Заголовок петиції

Номер петиції

Відновити дорогу на виїзді з міста Первомайськ, Миколаївської області

Пропоную відновити дорогу на виїзді з міста у напрямку смт. Підгородня

Створити Наглядові Ради при комунальних підприємствах міста Первомайська.

На сьогодні стало очевидним те, що існуюча форма управління комунальними підприємствами, і в першу чергу тими, що надають житлово-комунальні послуги, які керуються одноосібно керівниками, не відповідає сучасним реаліям економічного життя. Не дає можливості територіальним громадам, як власникам майна, яким управляють та користуються комунальні підприємства, в повній мірі здійснювати права власника та зробити, хоч трошки, прозорим та зрозумілим для громади процес формування тарифів на підприємствах

Відновити вигляд площі ім. Леніна, саме - встановити музичний фонтан.

На сьогоднішній день головна площа міста є не в найкращому вигляді. Ініціативною групою Первомайськ Лайв було проведено соціальне опитування серед жителів міста Первомайськ на якому більшість проголосувала за встановлення музичних фонтанів на площі ім. Леніна. На думку жителів міста фонтан гармонійно вписувався у коло фасадів прилеглих будівель, був чудовим витвором архітектури і прекрасним місцем для літнього відпочинку жителів і гостей міста. З часом цей фонтан може бути візитною карткою міста