• Thumb 5f001808d9ec7b68baeeacb1eb926edb

Зібрано підписів

Кількість днів

Заголовок петиції

Відновити вигляд площі ім. Леніна, саме - встановити музичний фонтан.

ПІБ ініціатора: Максим Ігорович Торпан
Статус: З відповіддю
Петиція №5
Дата початку збору підписів: 02.08.2016 14:08

Суть електронної петиції

На сьогоднішній день головна площа міста є не в найкращому вигляді. Ініціативною групою Первомайськ Лайв було проведено соціальне опитування серед жителів міста Первомайськ на якому більшість проголосувала за встановлення музичних фонтанів на площі ім. Леніна. На думку жителів міста фонтан гармонійно вписувався у коло фасадів прилеглих будівель, був чудовим витвором архітектури і прекрасним місцем для літнього відпочинку жителів і гостей міста. З часом цей фонтан може бути візитною карткою міста так як він буде розташовуватися в центрі міста і його буде помітно навіть при виході з залізничного вокзалу.

Відповідь на електронну петицію:

Шановний Максиме Ігоревичу!

Термін збору підписів на підтримку електронної петиції, адресованої Вами Первомайській міській раді, завершився.

Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Первомайській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 року №24 «Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Первомайська та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Первомайській міській раді», електронна петиція розглядатиметься за умови збору на її підтримку не менш як 250 підписів громадян протягом не більше 30 днів з дня її оприлюднення на офіційному сайті міста.

Оскільки Вашу петицію підтримали 29 городян, відповідно до пункту 3.5 вищевказаного порядку, вона буде розглянута як звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

поширити електронну петицію:

перелік осіб, які підтримали петицію